Merdeka Solar Energy Solutions

Uw advies- en installatiebureau voor kwalitatief hoogwaardige zonnesystemen.

Over ons

Merdeka Solar Energy Solutions: kwalitatief hoogwaardige, rendabele en zeer betrouwbare zonnesystemen!


Merdeka Solar Energy Solutions is in 2003 gestart als adviesbureau in zonne-energie. In Duitsland hebben wij Nederlandse particulieren en bedrijven van advies voorzien, dit in opdracht van verschillende Duitse solar bedrijven. Vele kleine en grote projecten, vooral in de Duitse provincie Niedersachsen, zijn destijds door ons gecalculeerd en begeleid. Eind 2010 hebben wij onze activiteiten verplaatst naar Nederland alwaar wij de installatie werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Ook in Nederland zijn inmiddels vele particuliere en grote commerciƫle projecten door ons succesvol opgeleverd.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbod van hoog rendement zonne-installaties! Ons hoofddoel is het leveren en installeren van kwalitatief hoogwaardige zonne-installaties welke een hoge betrouwbaarheid en garantiezekerheid genieten. Een maximaal rendement en een lange levensduur van uw zonne-installatie is een garantie. Daarnaast bieden wij uitsluitend maatwerk en komen altijd op locatie bij de klant voordat een opdracht wordt geaccepteerd.

Merdeka Solar Energy Solutions is Premium Partner van SunPower, de producent van zonnepanelen met 's werelds hoogste vermogen. Premier Partners van SunPower bieden een superieure service die uitstekend op de superieure SunPower producten aansluit. Premium Partners van SunPower moeten voldoen aan een aantal eisen zoals:

- De training SunPower Advanced met succes hebben voltooid.
- Consequent een hoge klanttevredenheidsscore behalen, dit wordt gemeten aan de hand van meningen en ervaringen van klanten.
- Voldoen aan prestatienormen op het gebied van ontwerp, kwaliteit en service.
- Werken volgens wettelijke normeringen en veiligheidseisen.

Naast het partnerschap met SunPower is Merdeka Solar ES partner van de omvormer producenten SMA, Enphase en SolarEdge.Panasonic HIT-panelen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de zonne-energie, is gebleken dat het gebruik van kwalitatief goede producten noodzakelijk is om in elke situatie het optimale rendement uit een zonne-installatie te kunnen halen.

Wij leveren daarom uitsluitend hoogwaardige en hoog-rendement zonnepanelen met de hoogste stroomopbrengst per vierkante meter van betrouwbare en degelijke producenten. De benodigde omvormers en montage materialen worden eveneens nauwkeurig berekend en geĆÆnstalleerd. Uiteraard verzorgen wij ook de monitoring van de installatie waardoor wij u ook nazorg op maat kunnen leveren.

Elk onderdeel van de zonne-installatie heeft invloed op het uiteindelijk rendement. Een onjuiste keuze van een onderdeel heeft negatieve gevolgen voor het eindresultaat. Professioneel advies op het gebied van zonne-energie garandeert u van het hoogst mogelijke rendement en dus de hoogste opbrengst van uw investering!

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wilt u weten wat een zonne-installatie u te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul ons advies-offerte aanvraagformulier in.

Wij zijn u graag van dienst!